Kwaliteit en continuïteit in veiligheid en service

BOSS Security levert alle beveiligingswerkzaamheden op het gebied van evenementen en vip

  1. *Horecabeveiliging

  2. *Evenementbeveiliging

  3. *Persoonsbeveiliging

  4. *Chauffeursdiensten

 

Horecabeveiliging3_1

De gecertificeerde beveiligers van BOSS zijn professionals in het omgaan met risicosituaties in de horeca. Deze horecabeveiligers beschikken over een ruime vakkennis,ervaring en communicatieve vaardigheden om op te kunnen treden in het belang van bezoekers en opdrachtgevers. Horecabeveiligers van BOSS zijn zich er van bewust dat zij in de spotlights staan. Ze zullen als visitekaartje van uw horeca gelegenheid altijd dienstbaar opstellen en eventuele ongeregeldheden trachten met zachte hand te corrigeren.

Evenementbeveiliging

BOSS is specialist op het gebied van evenementenbeveiliging groot en klein. Beveiligen van beurzen, congressen, sport- en muziekfestijnen, BOSS kan de gehele organisatie op dit gebied voor u verzorgen. De beveiligers van BOSS hebben ook hier een sterk preventieve werking. Zij treden repressief op bij calamiteiten en voeren surveillanceronden uit. Bij calamiteiten roepen zij de assistentie van hulpverleningsdiensten in. Natuurlijk behoort het opstellen van een compleet beveiligingsplan inclusief crowd management en control, en een evaluatie achteraf tot de verantwoordelijkheid van BOSS. Additioneel verleent BOSS ook haar diensten bij parkeerbeheer, begeleiden bezoekersstromen, toegangscontrole, eerste hulpdiensten.

Persoonsbeveiliging

5_1

BOSS beveiligt niet alleen personen maar begeleidt deze ook. Personen bij wie de veiligheid voorop staat en personen die niet in hun bewegingsruimte geschaad willen worden. Voor deze diensten maakt BOSS onder andere gebruik van oud DKDB-ers (Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging). Dit zijn oud politiemannen die na hun carrière als DKDB-er bij de politie deze werkzaamheden in de particuliere sector gaan verrichten. Voor beide diensten beschikt BOSS over een eigen wagenpark met zeer luxe voertuigen waar u gebruik van kunt maken in combinatie met onze chauffeursdiensten.

Bij deze diensten zijn de beveiligers van BOSS dusdanig gecertificeerd dat zij ook niet-geüniformeerd beveiligingswerkzaamheden mogen uitvoeren. Hierdoor wordt uw privacy extra gewaarborgd.

Chauffeursdiensten

Ook wanneer u geen gebruik wenst te maken van een beveiliger die naast u loopt, kunt u een beschikken over een chauffeur. Deze chauffeur zal in uw auto of in een auto uit het wagenpark van BOSS u veilig naar de gewenste lokatie rijden.