Kwaliteit en continuïteit in veiligheid en service

BOSS Techniek levert alle technische vormen van camera en beveiliging technieken

  1. *Alarm- en videobewakingstechinek uit één hand

  2. *CCTV- en IP bewakingscamera’s

  3. *Videobewakingssystemen incl. software

  4. *Draadloze en hybride alarmsystemen

 

Home-Security

BOSS biedt praktische oplossingen om uw veiligheid thuis te verhogen. Onze alarmsystemen en videobewakingssystemen zijn speciaal gemaakt voor installatie onder eigen beheer – met slechts enkele handelingen laat zich extra veiligheid en daarmee een betere levenskwaliteit binnen uw eigen vier muren realiseren.

Alarmsystemen

De veiligheidsmanagers voor het bedrijfsleven en particulieren waarschuwen bij inbraak, brand of noodsituaties. BOSS biedt radiografische en bekabelde alarmsystemen aan, alsmede intelligente oplossingen die videobewaking en alarmsysteem combineren. Daarmee beschermt u eigendommen en biedt u uw klanten een systeem dat eenvoudig uit te breiden is met aanvullende modules.

Videobewaking

Videobewaking faciliteert een snelle lokalisering van dreigingen en een gedetailleerde opheldering van incidenten. Een breed scala aan radiografische, netwerkgebonden en analoge camera’s, bijpassende opnamesystemen, intelligente complete sets en bijpassende accessoires garanderen een optimale videobewaking, zowel voor kleine en middelgrote ondernemingen alsook voor particuliere percelen en panden.