Kwaliteit en continuïteit in veiligheid en service

BOSS Diensten levert alle aanvullende diensten naast beveiligingswerkzaamheden

  1. *Receptie diensten

  2. *Hosting

  3. *Gastheren en dames

  4. *Beveiligingscamera’s

  5. *Camerabewaking

  1. *Receptie diensten

BOSS levert voor kantoren en instellingen ook receptie diensten deze medewerk(st)ers van BOSS zijn niet gediplomeerd als beveiliger maar doordat zij deel zijn van de BOSS Groep een beveiligingsachtergrond. Een gastvrije oplossing voor achter uw balie.

  1. *Hosting

BOSS levert voor besloten feesten ook hosting services, hierbij zijn BOSS medewerk(st)ers aanwezig om op een open relaxte manier met uw gasten om te gaan, de weg te wijzen en eventueel aan het einde van de avond een taxi voor hen te bellen.

  1. *Gastheren en dames

Het kan zijn dat u een beveiliger in uw winkel(centrum) iets te ver vind gaan, hiervoor biedt BOSS gastheren en dames aan. Deze kunnen middels hun gastvrije aanpak klanten aanzetten tot het nemen van bijvoorbeeld een winkelmandje. Ook kunnen zij de weg wijzen in uw winkel(centrum). Door de inzet van deze gastheren en dames kunt u het service gevoel van uw klanten drastisch vergroten.

  1. *Beveiligingscamera’s

Naast de inzet van persoonlijke diensten levert BOSS ook beveiligingstechniek. Camera’s zijn heden ten dage niet meer weg te denken uit onze samenleving. Helaas is de kwaliteit van veel camera’s eigelijk niet geschikt voor het gebruik in de beveiligingssector. BOSS werkt uitsluiten met de nieuwste technieken. Full HD beeld, cam over IP en HHD recording waarbij het zelfs mogelijk is om op afstand met tablet live in te loggen en mee te kijken of terug te kijken.

  1. *Camerabewaking

Hierbij word er via cam over IP op uw camera’s mee gekeken, BOSS mederwerk(st)ers kijken dan live naar uw camera beelden en kunnen in geval van ongeregeldheden direct een mobiel surveillant aansturen of de hulpdiensten waarschuwen.